Het masker


 

Worteloliemasker

Crèmemasker voor de droge tot gedehydrateerde huid.

Resultaat: de huid is gehydrateerd en gevoed en voelt zacht en soepel aan. De eventuele roodheid, die meestal bij deze huid aanwezig is, zal snel afnemen en zal na een tijdje helemaal verdwijnen.

Korenbloemmasker

Crèmemasker voor normale tot gemengde huid.

Resultaat: het evenwicht tussen vocht en talg is hersteld, de weerstand is versterkt en de teint is zeer fris. De huid heeft een zeer frisse en jeugdige uitstraling.

Tea Tree masker

Crèmemasker voor de vette tot onreine acnéhuid.

Resultaat: de huid kan herstellen, weerstand opbouwen en haar balans optimaliseren zonder dat er schade wordt berokkend aan de omliggende, normale huid. De huid is bijzonder gekalmeerd, glad en zacht en de verwijde poriën zijn samengetrokken.

Vitamine E / C masker

Crèmemasker voor de rijpere huid: aangeraden in kuurvorm.

Resultaat: dit masker doet het bijzonder goed in kuurvorm. De huid krijgt een buitengewoon sterke Anti- Age-revitalisatie.

Kamille-Calendula masker

Crèmemasker voor de gevoelige huid (o.a. couperose) en voor de overreactieve huid in het algemeen.

Resultaat: de juiste balans van de grondstoffen kalmeert en verzacht de huid en geeft deze denodige weerstand en bescherming.

Masker Algen-Arnica

Crèmemasker voor de vale huid: bijzonder aangeraden na een ziekte.

Resultaat: de vermoeide huid krijgt meer zuurstof, wint aan vitaliteit en krijgt een heldere teint.

Aardbeienmasker

Dit aardbeienmasker met kaolien heeft een liftende en balancerende werking.

Resultaat: een algemene frisse revitalisering en bescherming voor ieder huidtype.

Groene-Klei masker

Crèmemasker voor de rijpe huid.

Resultaat: de huid krijgt een algemene revitalisatie en heeft een zeer heldere teint.

Lippenbalmmasker

Zeer voedende lippenbalsem. Wordt tijdens een verzorging op de lippen aangebracht, tezamen met het algemene masker, zodat de lippen ook uitstekend gevoed worden. Kan tevens gebruikt worden aan het einde van een verzorging als algemene lippenbalsem

 

Oogcontourbehandeling.

Bio-Satin Oogcontourmasker Peel-Off

Dit Bio-Satin alginaatmasker is samengesteld uit zeer veilige en zachte producten, gebaseerd op plantaardige, actieve elementen die aan deze delicate zone aangepast zijn. Onmiddellijk na deze verzorging stralen de oogcontouren. Ideaal te combineren met een algemeen gelaatsmasker!

Cryo Oogcontourgel

Een gel die tekenen van vermoeidheid op de oogcontouren volledig wegwerkt. Laat een fris en koud gevoel achter. Wordt gebruikt bij ieder huidtype op de oogcontouren in combinatie met het algemeen gelaatsmasker en op het einde van een behandeling tezamen met de dagcrème.

 

Peel off Masker

Algemene Werking van algen

1 Reinigend (milde dieptereiniging) door de speciale minerale zouten uit de toegepaste algen.
2 Doorbloedend en verstevigend.
3 Voedend en herstellend door afgifte van huideigen polysachariden, mineralen, zouten en zuurstof aan de behandelde huid.

Cryogenic Peel-Off met Spiruline

Peel-Off Algenmasker voor verslapte huid en rimpels.
Het effect is drievoudig:

Verstevigend effect.
Hydraterend effect.
Cryo-effect.

Peel-Off met Bosbessen voor Gevoelige Huid

Dit Alginaat Peel-Off masker is speciaal ontworpen voor de zeer gevoelige en reactiesnelle huid. Het Bosbesextract zorgt samen met de Azuleen voor een kalmerend effect op eventuele irritaties.

Anti- couperose effect
Kalmerend effect

Acerola Peel-Off Algenmasker met Vitamine C

Peel-Off Algenmasker met extra gevriesdroogde, gestabiliseerde Vitamine C. Voor de vermoeide, vale huid en voor algemene herstructurering.

Anti-Radicalen Actie:
Reparerende Actie:

 

Collageenmasker

Deze super collageen gelmaskers zijn quasi een exacte kopie van de grondstructuur van het bindweefsel van de huid. De vrijgegeven substanties worden gemakkelijk door de huid opgenomen. Door de hoge stofwisselingsactiviteit en de sterke aanwezigheid van collageen worden het algemene vochtigheidsgehalte en de elasticiteit van de huid sterk verbeterd. Samengaand met de specifieke aanpak van huidproblematiek geven deze maskers prachtige resultaten.

Resultaat

De verschillende maskers hebben, afhankelijk van de extra ingrediënten, elk een specifieke werking en resultaat. Huidstructuurfouten worden zichtbaar verbeterd.