De massage


Ampoule

Een ampulsysteem is, door de absolute steriliteit van het product, helemaal van deze tijd. Deze ampullen worden, volgens hun functie en werking, gebruikt onder alle maskers van Bio Balance en garanderen prachtige resultaten

Opti-Eclat

Serum, specifiek voor de oogcontouren, dat onmiddellijk wallen, donkere kringen en rimpeltjes vermindert.

Collagen – Elastine

Deze ampul bezorgt de rijpe en vermoeide huid de absolute “Coup d’éclat” binnen enkele minuten. De C/E ampullen zijn rijk aan hoogwaardig collageen dat de opperhuid onmiddellijk glad maakt.

Purovital

Serum specifiek ontwikkeld voor de vette huid. Bevat Vitamines A en B3, kamfer en zink. Deze ampul regulariseert de sebumproductie en vermijdt zo de ontwikkeling van comedonen en puistjes.

Bustyfirm

Het geeft de tere weefsels van de borsten en het decolleté zichtbaar en voelbaar haar jeugdige stevigheid terug. Thuisgebruik: om Bustyfirm zo optimaal mogelijk te laten werken, adviseren wij voor het opbrengen van de ampul gebruik te maken van koude kompressen om de doorbloeding te stimuleren.

Hydro-Nutritif (HN) – Totalvital

Dit rijk serum op basis van ceramides is het kuurproduct bij uitstek om elk seizoen de huid totale schoonheid te geven en volledig in balans te brengen. Deze ampul is tevens de meest aangewezen ampul om droge en vochtarme huidtypen het ganse jaar door te behandelen.

Ridivital

Dit serum is specifiek ontwikkeld voor de rijpe huid en zorgt voor een vermindering van lijntjes en diepere rimpels. Tevens sterk aan te raden voor jongere huidtypen in geval van ziekten, stress, te weinig nachtrust en andere overbelastingen van de huid

Sensivital

Serum dat de gevoelige huid kalmeert en de roodheid van de couperosehuid verzacht. De componenten hebben verzachtende, ontstekingswerende en hydraterende eigenschappen. Deze ampul normaliseert de talgproductie en stimuleert de groei van gezond huidweefsel, zodat de huid haar eigen verdediging terug kan opbouwen.

Oxyvital O2

Deze ampul is geschikt voor ieder huidtype. Ze bevordert de collageensynthese, zorgt voor een optimale zuurstoftoevoer naar de cellen en bezorgt de huid een egale teint.

Essentiële olie en massage.

Vier geblendeerde 100 % natuurlijke essentiële oliën, die rechtstreeks op de huid aangebracht worden of kunnen worden toegevoegd aan de Crème Modelage Mandarin.

Essentiële Olie: Gedehydrateerde tot Gevoelige – Droge huid

Hydraterend en verzachtend.

Essentiële Olie: Rijpe huid

Verstevigend en regenererend.

Essentiële Olie: Normale tot gemengde huid

Balancerend en ontspannend.

Essentiële Olie: Vette tot Onreine huid

Zuiverend en adstringerend.

Crème Modelage Mandarin

Zeer aangename, niet-vette en toch goed glijdende massagecrème die geschikt is voor ieder huidtype. Kan zowel puur als in combinatie met de vier essentiële oliën van Bio Balance gebruikt worden.